Program Ucaptama “Halatuju UPM Dan Peranan Alumni Dalam Kecemerlangan UPM” | Universiti Putra Malaysia
» ACTIVITIES »

Event Title
Program Ucaptama “Halatuju UPM dan Peranan Alumni Dalam Kecemerlangan UPM”
28 Apr 2018 - 28 Apr 2018
Auditorium Rashdan Baba, Bangunan Pejabat TNCPI UPM
Event Summary
Sukacita dimaklumkan bahawa Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (PAUPM) akan menganjurkan Program Ucaptama “Halatuju UPM dan Peranan Alumni Dalam Kecemerlangan UPM” oleh YBhg. Prof. Emeritus Tan Sri Dr. Anuwar Ali; Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti (LPU) UPM bersempena Mesyuarat Agung Tahunan PAUPM 2018. Program bertujuan mendapatkan pandangan dan visi UPM dari kaca mata Pengerusi LPU UPM serta peranan Alumni dalam meneruskan kecemerlangan Universiti ini terutama dalam bidang Pertanian. Ucaptama ini juga diharap dapat menjadi platform warga Universiti dan Alumni untuk berkumpul dan mengenali beliau lebih rapat lagi selain bertukar-tukar pandangan dan idea berkaitan halatuju Universiti ini.

Updated:: 09/04/2018 [hairul_nizam]

BXFDWAl~